Фотозвіт

Передали допомогу у Вінницьку обласну клінічну лікарню ім. М.І. Пирогова 💜

Кожен 15-й малюк у країні народжується раніше терміну. Навіть народжені в строк немовлята нерідко змушують своїх батьків сильно турбуватися щодо їх здоров'я. Що вже говорити про тих крихіток, що поспішили "вийти у світ" раніше поставленого терміну. Недоношені дітки – це найбільш вразливі, залежні від професіоналізму лікарів і оснащення лікарні немовлята. Все їх життя залежить від медичного обладнання. А через недофінансування лікарень у лікарів просто зв'язані руки, і вони не можуть рятувати життя дітей. Мета роботи нашого фонду – завдяки підтримці з боку небайдужих людей, допомагати недоношеним дітям вижити!

В рамках благодійного проєкту на платформі dobro.ua передали сучасний пульсоксиметр у лікарню Вінниці. Він є незамінним приладом для здійснення як одноразового вимірювання, так і для тривалого моніторингу (постійного контролю) рівня сатурації і частоти серцевих скорочень (пульсу).

Дякуємо кожному благодійнику за внески! Особлива подяка Монобанку, який завдяки користувачам та їх кешбеку на проєкт Куража, перерахували значну частину цього проєкту.

Не зупиняємось!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію