Фотозвіт

Допомога відділенню інтенсивного виходжування глибоко недоношених дітей "ОХМАТДИТу" 💜
Глибокий вдих, повільний видих, глибокий вдих на повні легені і... Затримайте дихання. Настільки довго, наскільки зможете. Скільки вийшло витримати? 30 секунд? 40? Хвилина? Глибоко недоношені діти не можуть дихати самостійно. У цьому їм допомагають спеціальні апарати, тим, хто повинен був народиться ще не скоро. Для цих апаратів потрібні апарати – СІПАПи, які реалізують одночасно кілька способів респіраторної підтримки пацієнтів із дихальною недостатністю. Для цих дихальних апаратів потрібні спеціальні комплектуючі, які мають із часом змінюватись. 
В рамках проєкту ми закупили наступні комплектуючи:  укомплектувати два апарати Infant-flow та придбати бази зволожувача (2 шт.), силіконові дихальні шланги (2 шт.), підігрівачі шлангів (2 шт.), дихальні шланги (2 шт.), датчики для зволожувачів (2 шт.) та електричні адаптери (2 шт.).
Дякуємо всім, хто підтримує нашу скарбничку добрих справ на платформі dobro.ua 💜 Завдяки вам, у нас є змога оперативно реагувати на запити лікарів та закуповувати те, що їм потрібно для порятунку дітей. 
 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію