Щиро дякуємо всім благодійникам, які вже майже рік підтримують цю скарбничку!

Шановні добродії, щиро дякуємо вам за те, що вже ось майже рік з початку великої війни в Україні ви підтримуєте нашу скарбничку «Україна - порад усе!» За цей час у цю скарбничку зібрано більше 39,6 млн грн. Це дозволило нам підтримати 92 проєкти, які були профінансовані 102 рази.

Завдяки вам ми змогли надати допомогу одразу по багатьом напрямкам. Перш за все, це допомога людям, які постраждалим від війни: евакуація тисяч людей з Харкова, Краматорська, Слов’янська, Бахмута, Соледару, Миколаївки, Торця, Костянтинівки, Маркового, Часового Яру та багатьох інших населених пунктів Сходу України; облаштування прихистків для тимчасово переміщенних осіб, надання їм гуманітарної та психологічної підтримки; роздача гуманітарної допомоги на деокупованих територіях.

Завдяки вашій допомозі ми змогли підтримати лікарні прифронтових регіонах та на деокупованих територіях, надавши їх необхідне обладнання. Зокрема, була надана допомога у відновленні Ізюмської лікарні, де росіяни зруйнували майже все обладнання; допомога у закупівлі обладнання для лікарні на Херсонщині, допомога обладнанням Миколаївській лікарні.

Завдяки вам ми змогли допомогти обладнанням низці дитячих медичних закладів: пологовому будинку в Чернігові, Криворізькому перинатальному центру, Національній дитячій спеціалізованій лікарня «ОХМАТДИТ», дитячій лікарні в Боярці (Київська обл), Центру здоров’я дитини КП «Долинська багатопрофільна лікарня» (Івано-Франківська обл), а також декільком лікарням в Харківській області - Чугуївській центральній лікарні ім.М.І.Кононенка, Зміївській центральній районній лікарні, «Центру первинної медико-санітарної допомоги» Новопокровської селищної ради та Харківському регіональному перинатальному центру.

З усіма реалізованими проєктами можна ознайомитись у розділі «Профінансовано» і побачити детальну інформацію та фотозвіти.

Щиро дякуємо вам за допомогу!

*Фото зі звітів проєктів.

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію