22.02.2024 пройшла операція у Білокінь Мілани, 2019 р.н.

Мілані нещодавно виповнилося 4 роки. Вона життєрадісна, любить малювати та обожнює свого меншого братика. Про те що у дівчинці є вада серця батьки навіть не здогадувалися. Симптоми деякий  час не проявлялися й хвороба залишалася невиявленою.

Але Мілана почалася часто хворіти, з’явилася слабкість, скарги на головні болі. Дівчинка швидко втомлювалася. Родина вирішила змінити клініку та сімейного лікаря на більш досвідченого і провести повне обстеження дитини. Під час перевірки у кардіолога виникла підозра на наявність  вади серця. Дівчинку направили на додаткове обстеження в лікарню ім. Амосова, де діагноз було підтверджено  - дефект міжпередсердної перегородки і отвір в 1 мм. При цьому дефекті неправильне з'єднання лівого та правого передсердь, через що в праве стікає частина крові з лівого. Це заважає  повноцінному способу життя  та фізичній активності, а з часом може привести до  інвалідності. Дівчинки було рекомендовано проведення  ендоваскулярної операції та закриття дефекта оклюдером.

Оклюдер підбирається лікарями індивідуально залежно від діагнозу дитину. Вартість оклюдера, який необхідно для проведення операції Міланки становить 119 947 грн. Придбати його самостійно родина не має можливості. Мама знаходить в декретній відпустці  по догляду за двома дітьми, працює лише батько. Тому родина звернулася за допомогою.

22 лютого 2024 року Мілані була проведена ендоваскулярна операція. Оклюдер для операції було придбано завдяки благодійникам, які підтримали благодійну Кампанію «Сердечний подарунок».

Сьогодні Мілану вже готують до виписки з лікарні. Дякуємо всім хто долучився та надав допомогу!

Поширюємо добро та продовжуємо робити добрі справи разом!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію