27.02.2024 пройшла операція у Сахно Софії, 2018 р.н.

Щасливий дім той, де багато дітей. Це про родину Сахно із м. Боярка. Батьки приділяють дітям увесь вільний час, бо хочуть виростити гідних людей. Секрет родинного щастя простий: любов один до одного та віра. В родині - п'ятеро дітей. Найстаршій Дарині – 15 років, наймолодшому сину Глібу – 3 рочки.

Софійка - четверта дитина в сім’ї,  їй 5 років. 

Софійка  від народження росте активною, веселою та  жвавою. Хворіла, як і переважна більшість дітей, сезонними хворобами. Про хворобу на серці батьки  дізнались тільки 3 місяці тому, коли  сімейний лікар-педіатр при огляді виявила порушення в роботі серця. Після додаткових  обстежень, лікар-кардіохірург встановив діагноз – дефект міжпередсердної перегородки й  визначив необхідність  проведення ендоваскулярної операції.

Бюджет багатодітної родини  дуже обмежений і сума, яка необхідна для придбання оклюдера, а це 119 947 грн, для родини надто завелика. Зібрати такі кошти самостійно родина не має можливості. Мама - вихователь дитячого навчального закладу, але на даний час знаходиться у декретній відпустці по догляду за дитиною до трьох років. Батько - Священник Свято-Покровському храму міста Боярка.

Родина потребувала допомоги та мала велику надію, що їхня донечка зможе одужати.

І це стало можливо завдяки благодійникам ініціативи «Сердечний подарунок» від  Ельвіри Гасанової та Євгенії Ткаченко.

Сьогодні, 27 лютого 2024 року,  Софійки була проведена ендоваскулярна операція. Операція пройшла вдало. Зараз дівчинку готують до виписки.

Спільними зусиллям у дівчинки з’явився шанс на щасливе, здорове та повноцінне життя. 

Дякуємо всім благодійникам за Сердечний подарунок, який отримала  Софійка!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію