Новини травень 2024

Минулого тижня спілкувались із мамою Катрусі. 

На початку травня вся їхня родина захворіла. Ситуація ускладнилась тривалим кашлем у дитини та гнійною ангіною мами. Дитині довелося пропускати школу і весь місяць залишатися вдома. З цієї причини професору Левицькому довелося скасувати візит до клініки ОХМАТДИТ, який був запланований на 21 травня. 

Катруся була у розпачі, довелось навіть звернутись за допомогою до шкільного психолога для стабілізіції стану дівчинки, тому що її мрія випрямити спину і позбутися гнітючого болю, була зруйнована.

Крім викривлення хребта, у Каті дуже багато супутніх захворювань: відсутність однієї нирки, кількох ребер, ослаблена кісткова маса, яка приздодить до втрати коріних зубів. Для зміцнення кісткової системи, спочатку необхідно вирівняти хребет, а потім можна буде проводити подальше лікування. 


Цього разу операцію перенесли на дуже значний термін -  кінець вересня поточного року. Професор пояснив, що  таку скаладну операцію влітку робити не можна - це величезне навантаження на організм дитини у спеку, а якщо не враховувати кашель і прооперувати у травні, можна спровокувати пневмонію та багато ускладнень. 
Отже, ми знову чекаємо. 

 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію