Фотозвіт

Допомога маленьким пацієнтам Києва та Львова 💜

Попри жахи, які відбуваються на нашій українській землі, життя продовжується. Діти народжуються, а лікарі цілодобово надають допомогу тим, хто цього потребує. Матеріально технічного забезпечення в лікарнях на жаль не вистачає і лікарі змушені звертатись за допомогою до благодійників. В рамках проєкту надана допомога відділенню виходжування передчасно народжених дітей Національної дитячої спеціалізованої лікарні "ОХМАТДИТ" та відділенню для новонароджених дітей з пренатальною патологією Лікарні св. Миколая у Львові. А саме:

В Охматдит закуплений сучасний білірубінометр, який дозволяє неінвазивно, майже цілодобово слідкувати за рівнем злого білірубіну в крові новонародженої дитини та проводити лікування жовтяниці.

Відділенню для новонароджених дітей з пренатальною патологією львівського пологового будинку закупили та передали два фетальні монітори, які є оптимальним варіантом для проведення кардіотокографії в стаціонарі та є незамінним при діагностиці.

Дякуючи благодійникам платформи dobro.ua, клієнтам Монобанка, які віддавали свій кешбек на благодійність, ми маємо змогу рятувати життя дітей 💜

Дякуємо всім причетним за допомогу!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію