Підтримати Дарину Ви також можете, надіславши смс на номер 88007. Він існує саме для того, аби вирішувати гострі проблеми дорослих та дітей, які опинилися між життям та смертю. Після відправки SMS на номер 88007 10 гривень з вашого рахунку перераховуються на терміновий адресний проєкт допомоги дітям та дорослим.

Приєднуйся, ставай справжнім агентом "007" для наших підопічних, рятуй життя SMS-кою! Всі кошти, які надходять на номер 88007, розподіляються Українською Біржею Благодійності на адресні проєкти категорії "Здоров’я", розміщені на порталі ubb.org.ua, дозволяють рятувати життя та допомагати сотням діточок та дорослих.

Послуга благодійної SMS доступна лише для абонентів передплаченого мобільного зв’язку Київстар, Vodafone, lifecell та абонентів 3Mob. Вартість благодійного повідомлення на номер 88007 складає безпосередньо благодійний внесок – 10 гривень. ПДВ та збір до Пенсійного Фонду не стягуються. Оператори зв'язку виконують перерахунок зібраних коштів Українській Біржі Благодійності один раз на місяць.

У будь-який момент 24/7 Ви можете подивитися, на які проєкти і скільки коштів було переведено зі скарбнички, а також слідкувати за ходом реалізації проєктів. Інформація про підтримані проєкти та звіти доступні у закладці "Профінансовано".

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію