Фотозвіт

В рамках благодійного проєкту "Київська обласна дитяча лікарня потребує допомоги" нашою метою було придбання сучасного апарату для ультразвукового дослідження (УЗД) в КНП КОР «Київська обласна дитяча лікарня». Завдяки небайдужим благодійникам, даний апарат було придбано та передано до лікарні іншою неприбутковою організацією, тож потреба в придбанні УЗД апарату стала неактуальною. Натомість ми отримали лист запит від лікарні на забезпечення іншим, життєво необхідним обладнанням. А саме: портативний аналізатор сечі (Pocketchem Model PU-4010), портативний венозний сканер з мобільною підставкою (Mobile stand QualmediTech CO. LTD) та датчики сатурації. 

Щороку в закладі на лікуванні та виходжуванні знаходиться близько 550 новонароджених з перинатальною патологією та передчасно народжених дітей, близько 150 з них потребують інтенсивної терапії та отримують лікування у відділенні анестезіології з ліжками інтенсивної терапії недоношених та новонароджених дітей. Це передчасно народжені діти та діти з тяжкою перинатальною патологією, яким проводиться тривала респіраторна терапія, інфузійна терапія, безперервний моніторинг життєво важливих функцій. І для всіх маленьких пацієнтів потрібна якісна діагностика. Данне медичне обладнання допоможе у дослідженні сечі новонароджених,  виявлення поверхневих вен, підшкірних кровотеч, діагностиці варикозних розширень та допоможе медичному персоналу в проведенні венепункції. Датчики сатуріції допоможуть в цілодобовому діагностуванні рівня кисню в організмі дітей. 

Дивлячись на вищезазначене, зібрані благодійні кошти були витрачені на закупівлю наступного медичного обладнання у КНП КОР «Київська обласна дитяча лікарня»: 

- Pocketchem Model PU-4010 (Портативний аналізатор сечі) 

- Портативний венозний сканер з мобільною підставкою (Mobile stand QualmediTech CO. LTD) 

- Датчики сатурації

Дякуємо кожному, хто став частиною цього проєкту! Особлива подяка мережі салонів Bunny nails за постійну підтримку наших проєктів! 

 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію