Фотозвіт

Три пологових будинка отримали допомогу

Відділення реанімації та інтенсивної терапії, на перший погляд, виглядають як космічний корабель, адже навколо кожної дитини має бути безліч апаратів, а сам малюк живе в прозорому будинку (інкубаторі), що захищає від шуму та яскравого світла. Дітям, які не можуть самостійно харчуватися, через спеціальний зонд вводяться поживні розчини. Також за необхідності застосовуються препарати для регулювання частоти серцевих скорочень, стимуляції дихання, кров'яного тиску, ультразвук. Ці маніпуляції мають проходити по чіткій визначеній схемі та з правильним дозуванням, адже кожна зайва або недоотримана крапля може стати смертельною.

За такі правильні та вчасні краплинки харчування та прийому ліків відповідає інфузійна терапія. Її вважають однією з найважливіших лікувальних заходів під час виходжування недоношених діток, що покликана вирішувати широке коло медичних завдань. Жодна з сучасних методик інтенсивної терапії і реанімації не обходиться без застосування інфузії.

Сучасна інфузійна терапія у багатьох випадках вимагає введення препарату протягом тривалого часу мікродозами, що технічно неможливо без інфузійних шприцевих насосів дозаторів (інфузоматів) для інфузійної терапії. Це пристрої, що дозволяють точно розрахувати необхідну дозу і швидкість введення лікарського засобу, а також захищають від попадання в вену повітря після закінчення процедури. Без них неможливо виходити дитину.

5 таких важливих та сучасних апаратів вже передали в три лікарні:

- КНП "Івано-Франківський обласний перинатальний центр ІФ ОР"

- Перинатальний центр ІІ рівня, КНП "Покровська клінічна лікарня"

- Чернівецька обласна дитяча клінічна лікарня.

В процесі передачі та отримання апаратів в двох лікарнях (Хмельницьку та Львову). Але про це згодом. 

Дякуємо всім благодійникам благодійної платформи dobro.ua за внески та підтримку. 

Дякуємо клієнтам Monobank які перераховують свій кешбек на Кураж

Дякуємо мережі салонів Bunny nail cafe за внески та постійну підтримку. 

Ось так разом ми маємо змогу рятувати дітей в різних куточках України.

Дякуємо всім, хто стає частиною нашої великої місії!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію