Обладнання в лікарні

Шановні донори! Дякуємо за підтримку цього проєкту. І хоча нам не вдалося зібрати всю необхідну суму, благодійний Фонд "Крона" свою обіцянку дітям і лікарям виконав. Ми попросили постачальника надати обладнання лікарні на умовах часткової оплати. Тому що була надскладна ситуція. Тому що від цього залежало здоров'я понад 300 дітей. Робити такі складні операції дітям без коагулятора було неможливо.  

Постачальник пішов назустріч і привіз обладнання в лікарню під нашу гарантію оплати. Він повірив нам, бо розумів, наскільки це важливло для дітей. Адже втратити кров на операційному столі смертельно небезпечно для дитини. Майже рік електрокоагулятор рятує дітей. Сотні успішних операцій, врятованих дітей і вдячних батьків на його рахунку.

Оскільки збір тут рухався дуже повільно, ми прийняли рішення закрити проєкт. Ваші пожертви допомогли нам оплатити частину вартості обладнання. Частину покрили пожертви з інших наших джерел: безконтактних NFC-терміналів, від регулярної підписки через сайт Фонду Крона, донації від співробітників компаній-партнерів.  Незабаром юуде фінансовий звіт

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію