Подаруйте крила для Іллі

Велика подяка від щирого серця Благодійному Фонду "КИЯН" та особисто його керівниці Вікторії Матвіївні за чуйне відношення, розуміння ситуації, вірні слова підтримки підкріплені діями, й результат -- дуже швидкий збір коштів та надання можливості провести таку необхідну для мого синочка Іллюши термінову хірургічну операцію! 
Особливо й безмежно дякуємо всім-всім небайдужим благодійникам, які всього за кілька днів зібрали необхідну суму на коштовні імплантати.  
Операція була складною, але головне що її проведено вчасно й успішно. Хоча попереду ще кілька тижнів у гіпсі, але  Ілля вже вдома, зустріне Новорічні свята в колі сім'ї, вже чекає у гості друзів.
Коли ми з весни допомагали нашим оборонцям, коли Ілля теж зі своїх невеличких накопичень гордо перераховував на дрони й БТРи, коли всі думками за пришвидшення перемоги у війні, ми й не розраховували на те що в такий складний час буде така швидка реакція від доброчинців на нашу проблему. Це дуже надихає, надає впевненості, віри в те що і ми з Іллею прийдемо до нашої маленької перемоги, і вся наша країна здобуде спільну велику ПЕРЕМОГУ. 
Завдяки широкій людяності й доброті, взаємної підтримці людей,  ми впевнені (а інакше й бути не може), що: 
-- Ілля отримає собі крила у майбутнє, 
-- УКРАЇНА одержить КРИЛА до ПЕРЕМОГИ, 
-- НАЦІЯ здобуде КРИЛА до СВОБОДИ !!!
З великою повагою й вдячністю до всіх, мама Іллі Крамаренка.

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію