Новина для благодійників

Любі благодійники! Щасливі повідомити вам, що у розділ Документація доданий проміжний звіт по реалізації даного проєкту. 

У звʼязку із повномасштабним вторгненням військ російської федерації на територію України та введенням воєнного стану на території нашої держави з 24 лютого 2022 року, у квіті 2022 року було прийнято рішення про евакуацію діток нашого Центру у Федеративку Республіку Німеччина, де вони перебувають на даний час. 

Тож ми мали необхідність попросити дозволити перерахувати частину зібраних в рамках цього проєкту кошів для подальшого придбання продуктів харчування для діток Центру за місцем їх тимчасового перебування - у містах Kahl groBkrotzenburg та Aizenau, Aschaffenburg у Німеччині.

За ці кошти наші співробітники придбали продукти для приготування діткам смачних сніданків та вечерь: овочі, фрукти, хліб, масло, молоко, макаронні вироби, чай, солодощі.

Обідами діток забезпечує німецька благодійна організація безкоштовно.

Усі діти Центру та співробітники БО «Місто щасливих дітей» вдячні тим, хто брав участь у проекті та вносив свої благодійні пожертвування. Дякуємо Світлані Панаіотіді та її друзям! Доти, поки в Україні та за її межами є люди, які усвідомлюють всю відповідальність та необхідність допомоги знедоленим дітям, ці дітки не залишаться без підтримки.

 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію