Продовження терміну реалізації проєкту

Шановні благодійники! Поспішаємо повідомити вам новину про те, що у розділі Документація розміщений лист, де ми інформуємо вас та благодійну платформу про продовження термінів реалізації даного проєкту.

Просимо ознайомитися, а основні тези надаємо нижче:

Даний проєкт було створено та профінансовано завдяки дню народженню Світлани Панаіотіді. Світлана присвятила свій день народження добрим справам і закликала всіх своїх друзів замість подарунків відправляти благодійні внески на допомогу нашому Центру допомоги дітям

«Місто щасливих дітей». Завдяки її внеску у нас була змога забезпечити дітей повноцінним харчуванням впродовж трьох місяців та сплатити за оренду приміщення та комунальні послуги Центру (особливо у зимовий період з дорогим опаленням) впродовж 4 місяців. Загальна сума проекту становила 511 500 гривень. У звʼязку із повномасштабним вторгненням військ російської федерації на територію України та введенням воєнного стану на території нашої держави з 24 лютого 2022 року, було прийнято рішення про евакуацію діток нашого Центру у безпечне місце. Усі дітки та працівники Центру із великим сподіванням та надією очікують можливості якнайшвидшого повернення у рідні стіни. БО «МІСТО ЩАСЛИВИХ ДІТЕЙ» згідно з листом Nº01/09 від 07 вересня 2023 р. дозволили перерахувати кошти частинами на корпоративну картку для подальшого придбання продуктів харчування для діток Центру за місцем їх тимчасового перебування. Усі кошти, що були невикористаними станом на 07 вересня 2023 р. перераховано на корпоративну картку. Звіт про використані кошти у розмірі 330 401,14 гривень подано у серпні 2022 р., звіт про використані кошти у розмірі 58 020,80 гривень подано у грудні 2023 р. Отже, вже відзвітовано за загальну суму 388 421,94 грн. Частина коштів, що передбачені для оплати за харчування дітей залишились невикористаними, а саме - 123 078,06 грн. Саме ці благодійні кошти будуть реалізовані у 2024 році.

Дякуємо всім, хто допомагає нашим дітям! 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію