Механічне серце врятувало життя

Шановні друзі, 26 січня у ДУ «Інститут серця МОЗ України» було проведено імплантацію пристрою механічної підтримки лівого шлуночка ( механічного серця) Медведеву Івану Володимировичу, з міста Шостка Сумської області.

Цей пристрій майже рік чекав  на імплантацію Бистрицькому Євгену, хлопцю з Харкова.  За допомогою МБФ «Українська біржа благодійності», телевізійних каналів: 1+1, СТБ, програми «Стосується кожного» каналу «ІНТЕР» та понад 3000 благодійників, у березні 2020 року цей дуже дороговартісний витратний матеріал був придбаний та переданий до Інституту серця, всім, хто підтримав наш проєкт  велика сердечна подяка.!! На щастя, сьогодні стан здоров’я Євгена не потребує встановлення механічного серця, лише медикаментозної терапії. Маємо надію, що серце Євгена, ще попрацює без трансплантації, у разі потреби  Інститут серця зразу прийде на допомогу..

Івану Володимировичу 64 роки, він –пенсіонер, бувший  моряк дальнього плавання. Два місяця тому у нього стався інфаркт, який пролікували консервативно, пізніше провели стентування однієї артерії у Сумах. Проте час вже був втрачений, серце значно збільшилось в розмірах, і виникла потреба в пересадці серця. На жаль, у пацієнта є протипокази до трансплантації, тому було прийнято рішення провести оперативне лікування - імплантувати пристрій механічної підтримки лівого шлуночка.

 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію