Друга думка - справжній шанс на одуження .

Кисть правої руки Саші не працює. Безіменний пальчик і мізинець ледь рухливі і не функціональні. Саша вимушена лівша. Рік за роком, лікарі рятували життя дівчинці, не звертаючи уваги на втрату естетики та функціональності кисті і пальців правої руки. На жаль, пухлина виявлена ​​в такому ранньому віці не дозволяла досягти стійкого естетичного ефекту. Кисть Саші постійно росла і видозмінювалася, одна операція змінювала наступну. Саме тому після стількох операцій Саші потрібно ще одне - професійне лікарське "друга думка". На жаль, у нас подібна практика не дуже поширена.

Друга думка має на увазі детальний аналіз і розшифровку результатів компетентним фахівцем. Сама по собі послуга Друга думка, дуже поширена в онкології, особливо в західній медицині. Лікарі та онкологи часто самі передають результати аналізів своїм колегам для того, щоб отримати 100% точність при постановці діагнозу.

Навіть найкращим лікарям іноді потрібно переконатися в своїй правоті. До того, ж точність устаткування що для розшифровки результатів аналізів значно відрізняється. Важливу роль, також, грає спеціалізація. За кордоном багато лікарів спеціалізуються на конкретних видах онкологічних захворювань і є в них абсолютними експертами. Саме тому консультуватися стоїть біля саме у них.

Друга думка - це не ангажоване думку лікаря вузької спеціалізації, і експерта в своїй справі. Така консультація може знадобитися не тільки при діагностиці хвороби, а й під час її перебігу. Не втрачає актуальності «другу думку» і після завершення лікування - до нього вдаються для оцінки ефективності і коректності призначеної / проведеної терапії попереднім лікарем. «Друга думка» лікаря, експертного фахівця (відеоконференція + письмовий висновок)

Чи можлива постановка іншого діагнозу після проведення «другої думки»? Суха статистика стверджує, що у 30% пацієнтів, які вдалися до консультації незалежних експертів, знаходять неточності у визначенні хвороби. Не варто боятися обговорити виниклу проблему з доктором, так як перегляд лікування і установка діагнозу декількома фахівцями - стандартна практика в усіх розвинених країнах.

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію