Танець її душі

Емоційне напруження сягає межі! Танцюрист в щільному зчепленні з землею віддає їй всю біль і гіркоту самотності і отримує від землі підтримку і життєву енергію. Саме імпровізація створює неповторність характеру танцю. Танець багатогранний, як саме життя. З ранніх років Саша на сцені. Розкріпачена, вільна і дуже реальна. Ніщо її не зупинить.

"Музика, ритм і рух - здається проблем більше немає - весь світ тепер належить тільки тебе.Танец допомагає пережити біль йти далі".

«Повне витягування рук, - стверджує в своїй книз і" Психологія тіла " американський психіатр і психотерапевт Олександр Лоуен, - висловлює повні почуття.Якщо плечі пов'язані пригніченим гнівом, розтягування рук коротшає, а почуття послаблюються ». Танцюючи, вільними рухами рук і вибудовуючи хребет, ми знімаємо скутість плечового пояса, позбавляючись від гніву, розкрита грудна клітка допомагає повітрю легше проникати в легені. При зверненні уваги на руки, багаторазове повторення рухів пензлем, зап'ястям і пальцями, ця частина руки «оживає» танцюрист ставати більш впевненим у собі, збільшується діапазон пережитих емоцій. Зменшується м'язова напруга, вивільняється гнів і негативні емоції. Так, щоб дійти до найвищої точки прояви і почати жити і дихати заново.

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію