Новини червень 2024

На заняття з психологом чекають 13 дітей. Один із них Іванко Кулеба.

Хлопчик під час народження переніс гіпоксію, коли тканини й органи недостатньо насичуються киснем. Немовля одразу потрапило до реанімації. Лише за півтора місяці його виписали додому, а згодом поставили діагноз: парапарез із стійкими руховими порушеннями.

Незважаючи на ураження ЦНС, завдяки реабілітації та постійним заняттям у 8 місяців Ваня сів, у 1,5 роки поповз, у 3 роки самостійно пішов.

Минулого року Іванко став учнем першого класу. Звернену мову він розуміє на побутовому рівні, але говорити не може. Психолог навчив його спілкуватися за допомогою карток РЕСЅ.

Мама хлопчика Альбіна дуже просить нашої допомоги: Іванкові важливо продовжувати заняття з психологом, щоб розвивати когнітивні навички та покращувати психоемоційний стан. Адже після занять йому легше навчатися: він стає уважнішим, краще йде на контакт.

В родині працює тільки батько, Альбіна постійно із сином, тому саме від нас залежить подальший розвиток Вані. 10 занять коштують біля 4 500 грн, друзі, давайте підтримаємо хлопчика!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію