Фотозвіт

Передали допомогу Подільській міській лікарні Одеської області.

Продукція для позиціонування новонароджених розроблена спільно з провідними неонатологами України, враховуючи всі особливості дітей, народжених раніше терміну. Використання "гнізд", спеціальних накладок і подушечок сприяє зниженню психомоторного збудження, нормальному становленню функцій дихання, травлення, допомагає уникнути негативного впливу на кровообіг головного мозку, деформацій черепа і важких рухових відхилень. За допомогою засобів позиціонування дитина може "відчувати" свої ручки і ніжки, докладати менше зусиль для рухів, завдяки чому реабілітаційний період новонароджених займає менше часу. Затемнення реанімаційних столів та інкубаторів за допомогою захисних чохлів і шторок допомагає відтворити атмосферу, яка була у дитини, коли вона перебувала в утробі матері. Така практика виходжування не нова, а запозичена з провідних перинатальних практик Європи.

Лікарі-неонатологи і батьки, чиї діти з'явилися на світ передчасно, після використання даної продукції залишають лише позитивні відгуки.

Ваша допомога і підтримка - це почуття захищеності і комфорту кожного недоношеного малюка в період його виходжування та відновлення.

Дякуємо, що підтримуєте наші проєкти на dobro.ua 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію