Що стало поштовхом до відкриття цього бізнесу? Кожна справа починається з ідеї. Під час чергового фуд-тестінгу для нового меню в асортименті якого для дегустації були круасани, трапилась непередбачувана ситуація. Випадкове недотримання технології розморожування та випікання призвело до отримання надзвичайно смачних великих за розміром круасанів. Саме цей випадок поклав основу успішному бізнесу Lviv Croissants.
Зрозумівши, що даний продукт є ексклюзивним та неординарним, у засновника компанії виникло наступне запитання, «А з чим я хочу його з’їсти?». Як більшість чоловіків, Андрій Галицький любить м’ясо, а круасан, як правило, для усіх – це солодка випічка на сніданок із різними солодкими начинками. Але правила існують, для того, щоб їх порушувати.
Тому салямі, яєчня, сир, свіжі овочі, листя салату – це інгредієнти першого фірмового сендвіч-круасану – «Львівський», який став бестселером і до сьогодні займає лідируючі позиції в реалізації по мережі.
Так було покладено основу Lviv Croissants. Команда працівників з великим захопленням додавала ідеї по смаках, які вражали своєю індивідуальністю поєднання не поєднаного – оселедець з моцарелою, свинина з цибулєю та квашеним огірком, тощо.
Першу пекарню Lviv Croissants відкрито 5 березня 2015 року у Львові за адресою проїзд Крива Липа, 9. Відкриття було напруженим, адже ми презентували новий формат швидкої їжі, який був невідомим для львівського споживача.
Отримавши перші результати, які перевершили всі сподівання, бажання заявити про себе на всеукраїнському рівні було нестримним.
Впродовж наступних трьох місяців у Львові було відкрито ще чотири власні пекарні і їх результат також вражав.
Рішення одне – франшиза, як інструмент популяризації бренду!
Першу франчайзингову точку відкрито 13 серпня цього ж року в місті Суми. Це було справді визначною подією для компанії
Успішний запуск та задоволення від проробленої роботи надихнули розвиватись ще більше. Зрозумівши, як правильно працювати на відстані, розпочалась активна підготовка до виставки Франшизи.
В лютому 2016 року, компанія взяла участь у виставці «Франшиза року 2016», де потенційні Партнери могли побачити роботу пекарні в реальності, а головне скуштувати круасани та відчути смак. Як результат – підписано 10 контрактів, а загалом впродовж року розпочали роботу 27 франчайзингових точок.
Основною винагородою для команди Lviv Croissants було отримання міжнародної премії (за підсумками року) в номінації «Відкриття року» Франшиза 2016.
Темпи відкриття набирали обертів. У листопаді 2017 року було відкрито 50-ту пекарню Lviv Croissants, у грудні 2018 року – 70-ту, а у квітні 2019 року нас було вже 80.
Зараз в Україні успішно працює понад 130 пекарень Lviv Croissants. Ми пропонуємо нашим гостям різноманітне меню ситних та солодких круасанів, а також даємо можливість самостійно обирати поєднання начинок з меню додатків.
Ми слідкуємо за новинками та слідуємо тенденціям. Нещодавно відкрили пекарню нового формату з підзарядкою для електрокарів.
Для нас важливою є участь не лише в бізнес-проектах, але й в соціальних ініціативах. Співпрацюємо з Фондом Tabletochki, спільно з Благодійним фондом імені Кузьми Скрябіна запустили благодійну програму «Кораблик добра», інвестували кошти в розвиток українського кінематографу, а саме у фільм «Король Данило», підтримуємо різнопланові студентські і спортивні ініціативи.
Наші плани досить амбітні. Вихід на міжнародні ринки, відкриття пекарень у всіх містах України, відкриття нового формату пекарні Drive, створення нових нестандартних смаків, зміна стереотипів на ринку street food.