Евелінка готується до реабілітації

Наша подруга Евеліна Гладій – в очікуванні нового реабілітаційного курсу у клініці «Вікторія», що в м. Бориспіль. За три місяці перебування вдома дитина виросла і набрала вагу. Відрадно, що вона усвідомлює те, що всі ці процедури спрямовані на її лікування і на повноцінне життя.
 
Інколи дівчинка сама ініціює вправи під час лікувальної фізкультури. Самостійно хоче писати, малювати, навіть, допомагати мамі по домогосподарству, зокрема, прибирати в домі. Але поки вона самостійно не ходить, то дитині не все вдається зробити. 
 
Евелінка продовжує перебувати у стані ремісії – онкологія вже понад півтора роки не прогресує і це не може не тішити. Наступна комп’ютерна томографія – у листопаді. Мама дівчинки завжди вірила, що її дитина буде здоровою. Команда БФ «Ти-Ангел» також в цьому переконана. Тому просимо вас не зупинятися на досягнутому і далі підтримувати Евеліну на шляху до одужання!
 
 
Нагадаємо, дівчинка ще від самого народження бореться за своє життя і здоров’я. Через постійне лікування фінансове становище батьків зовсім скрутне. Лікування у Центрі реабілітації дитини "Вікторія" дає результати, тож процедури обов’язково потрібно продовжувати!

Anyone can help

Help is easier than you think. Create your own fundraising campaignand share with your friends.
Together we collect money faster!

Create a campaign