Евеліна Гладій почала ходити

5-річна Евеліна Гладій почала ходити. Минув уже місяць після того, як Евеліна пройшла черговий курс лікування у центрі реабілітації дітей ''Вікторія'' в Борисполі. Дитина значно краще себе почуває, стала контролювати своє тіло. Вже добре стоїть, намагається сама їсти: добре їсть ложкою та користується виделкою. 
 
Дівчинці уже 5 років. Вона почала усвідомлювати всю важливість тренувань і коли щось не вдається, то починає плакати. Зараз дитина вдома. Але продовжує лікувальні заняття. Евеліна намагається сидіти без маминих рук, починає ходити, тримаючись за пальці. 

Нагадаємо, в дівчинки ДЦП, вона дещо відстає у розвитку. Дитина народилася передчасно і з того часу почались проблеми зі здоров'ям. Їй слід пройти багато реабілітаційних курсів, щоб мати шанс на самостійне життя.
 
У вересні Евеліну знову чекають у Центрі реабілітації дитини "Вікторія". Два курси лікування обійдуться у 49 тис грн.. Дитина готова до нових випробувань заради свого здорового майбутнього, а ми готові докласти максимум зусиль, щоб вона вчасно заступила на лікування! Підтримайте нас!

Anyone can help

Help is easier than you think. Create your own fundraising campaignand share with your friends.
Together we collect money faster!

Create a campaign