Новини травень 2024

Минулого тижня спілкувались із мамою Катрусі. 

На початку травня вся їхня родина захворіла. Ситуація ускладнилась тривалим кашлем у дитини та гнійною ангіною мами. Дитині довелося пропускати школу і весь місяць залишатися вдома. З цієї причини професору Левицькому довелося скасувати візит до клініки ОХМАТДИТ, який був запланований на 21 травня. 

Катруся була у розпачі, довелось навіть звернутись за допомогою до шкільного психолога для стабілізіції стану дівчинки, тому що її мрія випрямити спину і позбутися гнітючого болю, була зруйнована.

Крім викривлення хребта, у Каті дуже багато супутніх захворювань: відсутність однієї нирки, кількох ребер, ослаблена кісткова маса, яка приздодить до втрати коріних зубів. Для зміцнення кісткової системи, спочатку необхідно вирівняти хребет, а потім можна буде проводити подальше лікування. 


Цього разу операцію перенесли на дуже значний термін -  кінець вересня поточного року. Професор пояснив, що  таку скаладну операцію влітку робити не можна - це величезне навантаження на організм дитини у спеку, а якщо не враховувати кашель і прооперувати у травні, можна спровокувати пневмонію та багато ускладнень. 
Отже, ми знову чекаємо. 

 

Anyone can help

Help is easier than you think. Create your own fundraising campaignand share with your friends.
Together we collect money faster!

Create a campaign