Шановний Донор (запис від 02/07/14, 09:28)!

5-річний Давид знаходився на лікуванні в Інституті раку тривалий час – з грудня 2011 року. У хлопчика страшний діагноз – нейробластома лівого наднирника 4-ої стадії. Але півтора року він завдяки лікарям справлявся з хворобою – пухлина зменшувалася. Давид успішно переніс складну операцію і був майже здоровий, родина повернулася додому. Але за кілька місяців біда сталася знову – у Давида стався рецидив. Все, що могли Давидові запропонувати в Україні, він вже пройшов. Єдиним шансом для Давида залишалося високотехнологічне лікування, яке, на жаль, на території України не проводиться.

Головний дитячий онколог України Климнюк Г.І. дав батькам Давида висновок про необхідність продовження лікування в клініках Австрії і Німеччини. Батьки звернулись у клініки Німеччини, які після розгляду історії хвороби погодилися взяти дитину на лікування. Лікарі клініки Вюрцбурга давали гарні шанси, тому першою клінікою, на якій зупинилися, була саме вона. Але переговори з профільними клініками Німеччини продовжувалися, і, врешті-решт, вдалося домовитися з Ольгашпиталем у Штутгарті, що є одним з провідних дитячих лікувальних закладів у Німеччині.

На допомогу в цьому проєкті прийшли 2400 людей, які внесли пожертви задля одужання дитини. Для інформування про цю дитину була створена окрема сторінка у соціальних мережах, активно вівся блог проєкту на ubb.org.ua та в інтернет-спільнотах.

Anyone can help

Help is easier than you think. Create your own fundraising campaignand share with your friends.
Together we collect money faster!

Create a campaign