Новини березень 2024

«Час працює проти вас», - так сказав лікар Наталії, прийомній мамі Мелаші Кравченко, коли три тижні тому вони знов потрапили у лікарню.

Дівчинку госпіталізували з інфекцією сечового міхура, але батьки заодно звернулися і до ортопеда, тому що у Меланки збільшилася спастика однієї ніжки. Лікар констатував, що хребет викривився ще більше за останні місяці; загроза для життя зростає.

Нагадаємо історію Меланки: у дитини вроджений сколіоз, парапарез, мальнутриція, порушення функцій тазових органів і ще купа діагнозів. Дівчинка не може ходити, лише повзати, приймає спецхарчування.

Мелаша зростала в родині, які зараз називають дисфункціональними, а раніше - неблагополучними.

Маючи алкогольну залежність, мати скрізь брала її з собою, включаючи сумнівні місця і сумнівні компанії. Врешті-решт Мелаша втекла від неї просто на вулицю.

Дитину влаштували до прийомної родини, але життя Меланки в серйозній небезпеці через те, що тривалий час вона не отримувала лікування.

Якомога швидше Меланці потрібно провести операцію з випрямлення хребта: сколіоз прогресує, все більше здавлюючи внутрішні органи.

Сума велика, але разом ми точно зможемо допомогти Мелаші. В неї вже є найголовніше: затишна оселя і турботливі дорослі – справа тільки за фінансами.

Будь ласка, долучайтеся до збору будь-якою сумою, робіть репости або копіюйте цей текст на свою сторінку!

Допоможіть врятувати дитину!

Anyone can help

Help is easier than you think. Create your own fundraising campaignand share with your friends.
Together we collect money faster!

Create a campaign