Допоможи, наповни моє життя радощами!

Доброго дня, добродії! Вчора закінчився наш курс в реабілітаційному центрі "Я Є".

😍Перше до сліз розчулює небайдужість та емпатія людей,які допомогли зі збором ,БФ "КИЯН" на чолі з турботливою Вікторією Матвіївною,які його організували

🙏🙏🙏....Мали радість познайомитися з Денисом Ткачуком, який зробив вагомий внесок для реабілітації Іллі. Дякуємо Вам ,наші благодійники!

В центрі працюють небайдужі фахівці своєї справи,загалом була атмосфера привітності та бажання допомогти.

🤩Наш невролог, педіатр та просто гарна людина Євгеній Олександрович Ворошилов консультував нас по всіх питаннях стосовно стану малюка на протязі всього курсу та здійснював апаратний масаж .

👌Іллю по півтори години дбайливо розминав,розтягував та ставив на ноги наш реабілітолог Андрій, логопеди та корекційний педагог Ірина, Оксана, Муніра Хамідовна та Людмила допомагали малюку сприймати та взаємодіяти з навколишнім світом,робити такі звичні для нас речі як гратися з іграшками,стежити за ними, танцювати під музику та багато іншого, фахівці з сенсорної інтеграції вчили Іллю сприймати своє положення у просторі,катали,вертіли,гойдали ,малювали з Ілюшою піною для бриття та багато іншого...

🤩 І звісно дівчата адміністратори ,які підлаштовували графік занять під індивідуальні потреби малюка. Душевну атмосферу підтримувала 🫶директор Катерина Володимирівна.

За курс Ілля почав говорити нові звуки,став краще концентрувати зір на предметах,що є невід'ємною частиною розвитку дитини,дуже приємно,що навчився пережовувати тверду їжу та краще спати.

Впродовж наступних кількох тижнів пройдений курс має стимулювати організм на подальший розвиток. Сподіваємось на майбутні зустрічі з професійним та дружнім колективом у центрі "Я Є".

🌺Вдячні всім хто допомагав та дав шанс малюку гармонійно розвиватися,далі буде)

Родина Рильчук Ілл

Anyone can help

Help is easier than you think. Create your own fundraising campaignand share with your friends.
Together we collect money faster!

Create a campaign