Новини квітень 2024

У квітні разом із dobro.ua ми реалізували проєкт підтримки переселенців, які переїхали з прифронтових територій нещодавно, в останні 3-4 місяці. Їм непросто облаштуватися на новому місці; оренда житла потребує великих витрат; знайти роботу ще не вдалося.

54 такі родини отримали від нас великі набори гуманітарної допомоги. Кожен набір складається з двох коробок - одна з продуктами харчування, друга з засобами гігієни.

Пані Алла з родиною переселенці з Мирнограда Донецької області. На початку повномасштабного вторгнення вони евакуювалися до Дніпра, але не витримали фінансового навантаження і розлуки з рідною домівкою і за кілька місяців повернулися до рідного міста.

На початку 2024 року обстріли Мирнограда посилилися. Залишатися в місті було страшно й небезпечно.
Родина звернулася до нас із проханням допомогти знайти житло за помірну ціну. Чарівна сила Фейсбуку вирішила це питання, і 16 лютого пані Алла з чоловіком і донькою- підліткою перебралися до Дніпра.

Старший син пані Алли захищає батьківщину. В минулому році він підірвався на міні, втратив ногу. Було встановлено протез і хлопець повернувся до лав Збройних сил.
Дякуємо dobro.ua та всім її донорам за таку своєчасну й необхідну допомогу!

Anyone can help

Help is easier than you think. Create your own fundraising campaignand share with your friends.
Together we collect money faster!

Create a campaign