Новини вересень 2023

Наш Гуманітарний хаб у Дніпрі знову активно працює. Вчора продовжилася видача гуманітарної допомоги від Word Vision International. 

Розмовляємо із мамою та хлопчиком, які отримують продукти харчування й засоби гігієни. Дізнаємся, що родина (мама Ганна, 7-річний син і 16-річна донька) приїхали до Дніпра з Сєвєродонецька у березні 2022.

Після початку бойових дій у рідному місті протрималися біля 3 тижнів.

«Діти спали в коридорі», - розповідає мама.

«Тільки в перший день страшно, а на другий – звикли!», - бадьоро доповідає хоробрий першокласник.

«Коли прилетіло у ста метрах від нас, він із переляку заховався в шафу… Вікна вціліли, але задрижали стіни й підлога – усе тряслося», - ділиться переживаннями Ганна.

Малий пригадує: «І в дім ракета прилетіла».

«Це вже потім, коли нас уже не було, - пояснює мама. – Прилетів у дах снаряд і не розірвався. Найстрашніше було виїжджати. Було таке враження, що бусик підстрибує від вибухів».

«І коли ми в полі їхали, то по даху прилетів якийсь камінчик», - доповнює син.

Зараз родина орендує квартиру в Дніпрі. Мама влаштувалася на роботу майстром манікюру. За тим же фахом працювала і до 2022 року, але в Дніпрі, на жаль, працює не офіційно.

Жінка, яка самостійно виховує двох дітей, радіє вагомій допомозі від World Vision International. На додачу від нас отримує ще дитячу ковдру і футбольний м’яч.

Дякуємо нашим партнерам за можливість допомагати українцям!

Anyone can help

Help is easier than you think. Create your own fundraising campaignand share with your friends.
Together we collect money faster!

Create a campaign