Новини травень 2024

На нашу з вами підтримку чекає Яночка Самілова, у якої ДЦП і дефіцит ваги. Вона потребує спецхарчування, медикаменти та засоби гігієни.  

Оскільки мама Яни пересувається за допомогою милиці, про дівчинку дбає бабуся: грається з нею, займається розвитком дрібної моторики, гуляє на вулиці. Яна нещодавно перехворіла бронхітом, аналізи показали низький рівень гемоглобіну, і вона дуже важко переносить зміни погоди. До хвороби Яни бабуся возила її на масаж та ЛФК в реабілітаційній центр, на жаль, заняття поки довелося припинити.

Раз на місяць бабуся возить свою онучку на бужування. Це потрібно робити протягом 6 місяців, бо в дівчинки звужений стравохід.

Яна прикута до ліжка, тому в неї накопичується багато слизу у дихальних шляхах. Царичанська громада допомогла купити відсмоктувач, щоб Яні дихало легше. А для зняття спазму бронхів лікарі призначили Пульмікорт та Беродуал за 1 200 грн/міс. Ще Яночці потрібні засоби гігієни: підгузки, пелюшки, вологі серветки. Це додаткові щомісячні витрати 3 640 грн.

Батьки Яни мають інвалідність з неврології. У дідуся виявили пухлину. А у бабусі, яка з останніх сил доглядає всіх членів сім'ї, був перелом кульшового суглоба, і зараз кожен крок викликає сильний біль.

Друзі, давайте допоможемо сім'ї забезпечити Яночку всім необхідним на півроку!

Anyone can help

Help is easier than you think. Create your own fundraising campaignand share with your friends.
Together we collect money faster!

Create a campaign