Маленька принцеса просить допомоги! 3

Доброго дня, Вікторія Матвіївна. З Різдвом Христовим!

  Хочемо щиросердечно подякувати за можливість пройти курс реабілітації у Міжнародному Центрі реабілітації та нейрофізіології «Я Є».

Наш курс складався з масажу та ЛФК, голкорефлексотерапії, логопедичного комплексу, занять з корекційним педагогом, сенсорної інтеграції. І цей насичений курс дав нам нові навички та знання, а саме : Ксюша навчилася без підтримки стояти і балансувати потроху на балансирі за це неймовірна вдячність реабілітологу Андрію (його старанна праця за принципом «новий курс- новий навик»).

Ксюша стала більш уважна і посидюча на заняттях,  з’явилися нові звуки, цікавість до оточуючого світу - за це щира вдячність усім відмінним логопедам центру Оксані, Мунірі Хамідівні, Ірині, корекційному педагогу Людмилі Юріївні ( а ще я безмежно вдячна Людмилі Юріївні за творчі заняття, малюнки, аплікації і прекрасний портрет мами - це неймовірна пам‘ять, яка залишиться на все життя) , та спеціалістам сенсорної інтеграції Альоні та Олегу за розвиток цікавості та пізнавальної діяльності.

Також дякуюємо спеціалісту голкорефлексотерапії Михайлу Борисовичу за черговий курс голок, які допомагають Ксюшиним очам дивитися на світ рівнесенько і впевнено, щоб вже найближчим часом ходити без окулярів з такими же рівним поглядом, як і у окулярах.

 Весь курс реабілітації, всі ці здобуті знання, вміння та навички були б недосяжні для нас, але безмежно дякуємо шановній Вікторії Матвіївні- директору  Благодійного Фонду «Киян», благодійній біржі Dobro.ua, та усім добрим чарівникам та благодійникам та феям завдяки яким моя доня потрапила на реабілітацію та успішно її пройшла у центрі «Я Є», який незважаючи на війну, відключення світла та повітряні тривоги - працює.

Працює для діток, яким попри важкість ситуації в країні вкрай важлива для здоров‘я та розвитку медична реабілітація.

Ми щиро вдячні керівництву центру « Я є» та усім співробітникам центру, що продовжують свою роботу для усіх нас і створюють комфортні умови та забезпечують безперебійне проходження усіх процедур у цей нелегкий час. Величезна вдячність від сім’ї Ксюні Прахніцької усім-усім за Вашу працю, допомогу, підтримку та досягнення, які ми отримуємо завдяки усім Вам.

 

Родина Прахнійкої Ксюні

БУТИ ДОБРУ!

Anyone can help

Help is easier than you think. Create your own fundraising campaignand share with your friends.
Together we collect money faster!

Create a campaign