Моє тіло мене не слухає. 4

Доброго дня, дорога Вікторія Матвіївна! Виражаємо безмежну вдячність Вам, БФ"КИЯН", всім небайдужим людям за допомогу і підтримку для Назарчика.

Завдяки всім добрим серцям Назарчик зміг пройти бажаний та необхідний курс реабілітації в прекрасному Міжнародному центрі реабілітації та нейрофізіології "Я є", в якому працюють професіонали та панує затишна дружня атмосфера.

 

Дуже швидко в гарному настрої пролетіли десять днів Назарчикової реабілітації.

Я безмежно вдячна всім працівникам, лікарям, реабілітологам, педагогам центру за неймовірне ставлення до дітей, за терпіння та віддану працю. З Вашою допомогою Назарчик прямує до нових звершень і навиків, що наближає нас до нашої мрії.

Кожна така реабілітація - це крок до одужання. На курсі були призначені такі процедури :ЛФК, масаж, логопедичний масаж та логопедичне заняття, Сенсорна інтеграція, заняття з корекційним педагогом та Функціональна нейромодуляція.

Після закінчення курсу Назарчик став більш розслаблений, краще тримає і контролює голову, покращився розумовий та психологічний стан. Він з задоволенням відвідував процедури.

Найбільшої радості йому доставляли заняття з корекційним педагогом, Сенсорна інтеграція та логопедичне заняття. Я з впевненістю можу сказати, що реабілітація в центрі "Я є" підходить Назарчику і дає позитивні результати. Ми дуже сподіваємось повернутися і продовжувати тут лікування.

Бажаємо всім благодійникам та працівникам центру миру, благополуччя, натхнення, успіхів. Щоб навіть в час поганих новин щастя, добро та любов були завжди з Вами.

 

Бути Добру! Мама Комар Назарчика.

 

Anyone can help

Help is easier than you think. Create your own fundraising campaignand share with your friends.
Together we collect money faster!

Create a campaign