Фотозвіт

У травні на телеканалі "1+1" розпочався благодійний марафон "Ти не один", який стартував з онлайн-концерту за участю зірок українського шоу-бізнесу. За результатами марафону організаторам вдалося зібрати понад 2,5 мільйони гривень. На зібрані кошти придбали засоби індивідуального захисту для лікарів, які щодня рятують життя хворим на COVID-19.

За виручені кошти Українська Біржа Благодійності спільно з громадською платформою РазомUA, БО Міжнародним фондом соціальної справедливості за рекомендаціями МОЗ організували придбання спецодягу, обладнання та засобів захисту для лікарів. До участі у благодійності було залучено понад 600 волонтерів по всій країні. Підтримав лікарів і телеведучий Юрій Горбунов. В команді з керівником громадської платформи РазомUA Анею Гвоздяр та волонтерами на складі він розсортував другу і фінальну партію респіраторів для медиків, що придбали на виручені кошти. Всього на залучені кошти було закуплено та передано 36 490 медичних респіраторів FPP-2 для працівників 31 медичного закладу з 23 міст України, які найбільше потребують допомоги. 

Загалом за результатами марафону на залучені кошти було закуплено 3 400 одноразових та 450 багаторазових захисних костюмів, 16 000 пар захисних рукавичок, 36 490 респіраторів FFP2. Цей благодійний вантаж отримали 36 медичних закладів з 25 міст України.

Наразі організатори висловлюють вдячність усім небайдужим українцям, закривають збір та повідомляють: якщо надалі виникне потреба, благодійний марафон може бути знову активовано.

Anyone can help

Help is easier than you think. Create your own fundraising campaignand share with your friends.
Together we collect money faster!

Create a campaign