Закупили першу частину корму в рамках проєкту!

Закупили закупівлю 112 мішків (1680 кг) корму для собак, що були доставлені у притулки: ГО „Добропільське ТЗТ „ЗОО-МІСТО” (Добропілля, Донецька обл), БО „Отримай друга” (с. Фонтанка, Одеська обл.), БФ„Без кордонів” (c. Сливине, Миколаївська обл) та ГО „Громадська правова ініціатива” (Добропілля, Донецька обл), ГО „ТЗТ ”АЛЬФ” (Запоріжжя), ГО „Вухастики-Пухнастики” (Запоріжжя).

У плані закупівлі корму відбулися зміни, оскільки від того моменту, як ми подавали заявку на розміщення проєкту, ситуація дуже сильно загострилась - у тих регіонах, яким ми закупили зараз корм, вона стала катастрофічною і тому ми перенаправили наявні ресурси туди.

Також ми отримали гуманітарний корм раніше і нам вдалося переказати його якраз у притулки у Сумській, Чернігівській, Житомирській та Рівненській областях тому ми вирішили допомогти Донецькій та Запорізькій обл., що також є прикордонною територією.

У притулках у Миколаївській та Одеській областях знаходиться велика кількість евакуйованих тварин з прикордонних регіонівяким також дуже була потрібна допомога.

Anyone can help

Help is easier than you think. Create your own fundraising campaignand share with your friends.
Together we collect money faster!

Create a campaign