Перший крок Вані. 3

Доброго та мирного дня.🌸💙💛 Сьогодні закінчився наш вже другий курс реабілітації в Центр реабілітації та нейрофізіології «Я є». Хочемо висловити слова вдячності Благодійний Фонд "Киян", Сharitable Foundation "Kyian". , на чолі з  Viktoriia Cherednychenko , та всім спонсорам, хто долучався до збору коштів нам на реабілітацію.🙏🙏🙏 Низький Вам уклін ♥️.  Без Вас нам не впоратися. А займатися 💪💪💪 нам потрібно, щоб жити повноцінним життям.

 

Ми пройшли такі процедури: логопедичний комплекс (заняття + лого-массаж); корекційний педагог; апаратний массаж; сенсорна інтеграція; ну і звичайно ж ЛФК (нам без нього ніяк).  За цей курс Ваня навчився краще утримувати рівновагу, навіть трішки простояти без підтримки, зменшилася спастика, покращилася вимова.

 

Ну і як завжди, це вже мабуть традиція центру, в кінці нам подарували подарунок. Дуже приємно 🤗 і щиро дякуємо Вам🙏🙏🙏 за гарну атмосферу, за подарунки і за смачну каву🤗☺️.  Це місце куди хочеться приїхати знову. І ми обов'язково приїдемо... Родина Івана Клець

БУТИ ДОБРУ!

 

 

Anyone can help

Help is easier than you think. Create your own fundraising campaignand share with your friends.
Together we collect money faster!

Create a campaign