Новини липень 2023

Даня Олефір із початком канікул став частіше відвідувати спортзал: для людини з цукровим діабетом це дуже важливо. Разом із мамою вони намагаються частіше відпочивати, виїжджають на природу: адже це останні відносно безтурботні літні канікули. Наступного року Даня закінчить 11 класів і вступатиме до вишу.

Хоча безтурботним це літо для Дані можна лише з великою натяжкою. Перша причина: війна. У лютому 2022 Дані з родиною довелося переїхати з Золотого Луганської області до Тернівки Дніпропетровської області та облаштовуватися з нуля на новому місті.

Друга причина: цукровий діабет. Самопочуття зараз у Дані непогане, але сенсори Фрістайл Лібре 1 зникли з продажу і доводиться проколювати пальці для моніторингу глюкози. Пам'ятаєте, як неприємно здавати кров із пальця? Дані доводиться так робити від 5 до 10 разів на день, і це досить-таки отруює життя.

Тому Даня дуже чекає на завершення збору й закупівлю нових сенсорів із рідером: це не тільки позбавить його зайвого болю, але й зменшить ризики для здоров'я, які виникають через можливі "стрибки цукру".

Дуже просимо підтримати Даню!

Anyone can help

Help is easier than you think. Create your own fundraising campaignand share with your friends.
Together we collect money faster!

Create a campaign