Новини жовтень 2023

Коли дивишся на фото красуні Даші, навіть не спаде на думку, що у неї сколіоз важкого ступеню: хребет викривлений під кутом 90 градусів.

Якщо не зробити термінову операцію,просто почнуть відмовляти внутрішні органи.

До шестирічного віку Даша нічим не відрізнялася від однолітків. Але потім хребет почав викривлятися. Вперше про те, що у дитини сколіоз, батьки дізналися після медичного огляду в дитячому садочку.

Ортопед-травматолог із харківського «Інституту патології хребта та суглобів ім. Ситенка» підтвердив: сколіоз. Там же виготовили корсет Шено, який потрібно носити 23 години на добу. Двічі на рік Даша туди їздила для корекції та реабілітації.

Нещодавно Ганна помітила різке погіршення у стані опорно-рухового апарату доньки. У Національній дитячій спеціалізованій лікарні «ОХМАТДИТ» пояснили, що корсет вже не допомагає – терміново потрібна операція, оскільки відбувається прогресуюче порушення роботи внутрішніх органів. Довге перебування у сидячому чи стоячому положенні викликає сильний біль.

Друзі, давайте допоможемо Дашеньці зібрати 183 800 грн, щоб за допомогою операції вона нарешті позбавилася нестерпного болю та ускладнень, викликаних сколіозом.

Anyone can help

Help is easier than you think. Create your own fundraising campaignand share with your friends.
Together we collect money faster!

Create a campaign