Новини травень 2024

У чотири місяці Єгорчику Лінькову діагностували муковісцидоз. Щоб жити, йому потрібно постійно приймати дорогі ліки. 

Незважаючи на хворобу, Єгор – життєрадісний, цілеспрямований хлопчик. Його мрія – відвідати Японію. Поки що він навчається у 2 класі та вивчає англійську, але в планах – вивчити і японську.

Єгорчик, як і всі дітки його віку, любить кататися на велосипеді, бігати, стрибати, але доводиться переривати ігри, адже щодня його життя планується щохвилини і складається з нескінченної низки прийомів препаратів та інгаляцій.

Життя Єгора в небезпеці не лише через муковісцидоз. Дуже важко він переносить щоденний обстріл рідного Харкова. Особливо після того, як у квітні 2022 року поблизу будинку вибухнула ракета і залишила замість вікон дірки у стіні.

З кожним прийомом їжі Єгор приймає Креон; йому завжди потрібні також Урсофальк та Окістар Хіал. Ліки мають купуватися за рахунок державного та місцевого бюджетів, але Креон цього року Харків ще не отримав; місцевий бюджет на мілині зі зрозумілих причин, тому в закупівлі Урсофалька теж відмовлено.

Оксана виховує сина сама – батько обмежився щомісячним переказом у 1 500 грн. Друзі, давайте допоможемо зібрати кошти, щоб забезпечити Єгорчика на 6 місяців необхідними препаратами, які зможуть продовжити життя йому життя!

Anyone can help

Help is easier than you think. Create your own fundraising campaignand share with your friends.
Together we collect money faster!

Create a campaign