Просто повір у мене! 3

Доброго дня всім🥰

Сьогодні закінчився останній день реабілітації в "Міжнародному центрі Я є",все пройшло успішно🙏

Час  уже прощатися із фахівцями центру,  дуже їм вдячна за плідну працю з Денисом, за щирі рекомендації та підтримку. 

 3 грудня відзначили "день дітей з інвалідністю" отримали від адміністрації крутезні подарунки та солодощі, дякую за нескінченну доброту та тепле ставлення👐 для нас це важливо.

 

Цього разу з нами працював логопед, корекційний педагог, ЛФК, займався в сенсорній кімнаті,  робили апаратний масаж, проконсультувалися з неврологом та нейрореабілітологом.

 

Пройшовши повний курс, одразу помітні покращення у поведінці, у ходьбі, покращилась концентрація уваги. Укріпилися м'язи спини, живота. Збільшилась загальна сила  м'язів тіла. Навчився стояти та повертатися на хиткій поверхні втримуючи своє тіло, підіймається сходинками але, ще з підтримкою.

Покращився тонус артикуляційних м'язів на відтворення губних звуків, говорить нескладні склади,

і це все завдяки вам!

 

Дорогі благодійники із щедрим серцем, я від щирої душі дякую вам за те, що ви є у нас, за вашу щедрість, надійність, постійну допомогу🙏 

Без ваших пожертв, нам не справитись з оплатою реабілітації, адже кожна лікувальна реабілітація коштує значних  коштів. Спасибі кожному, хто допомагає нашому Денису. Дякую за підтримку! Кожна реабілітація на вагу золота  для Дениски.

 

Особливі слова подяки летять до президента Благодійного фонду "Киян" Чередниченко Вікторії Матвіївні, за постійний порятунок, Ви неймовірні! Ви надаєте можливість відвідувати центр реабілітації, і надаєте можливість крокувати до нашої  завітної мрії.

Я як кожна мама, прагну щоб мій синочок якнайшвидше почав говорити, спілкуватися зі своїми однолітками, ділитися своїми досягненнями,  бігати, стрибати👐

Саме з вашою допомогою ми подолаємо всі труднощі.

 

ВИ НАША НАДІЯ👐

 

Бажаю всім, хто боронить нашу державу, захищає наших дітей від цих нелюдів, витримки, сили, здоров'я🙏

Завдяки Вам ми маємо надію на покращення життя наших діток🙏

 

ВІРЮ В ЗСУ💙💛

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА🇺🇦

Anyone can help

Help is easier than you think. Create your own fundraising campaignand share with your friends.
Together we collect money faster!

Create a campaign