Рятівна реабілітація для Назара

Сльози радості не дають сконцентруватися і написати всі слова вдячності!

Вчора Назарчик закінчив такий довгоочікуваний і важливий курс реабілітації!

В зв'язку з війною навіть не було надії, що ми зможемо мати комплексний курс!

Рятівний дзвінок пролунав неочікувано! У сина буде реабілітація! Це неймовірне щастя!

Шановна Вікторія Матвіївна, Ви неймовірна людина, яка рятує наших дітей! Скільки у Вас сил і бажання дати особливим діткам не втратити здобутки, закріпити і навіть відновити втрачене у ці важкі часи! Завдяки Вам наша дитина повернулася до звичного життя з заняттями!

Низький уклін кожному благодійнику Благодійного фонду "КИЯН" https://dobro.ua/member/operator/bf-kiian/ за ваші внески в здоров'я і спасіння!

А також висловлюємо щиросердну подяку Міжнародному центру реабілітації та нейрофізіології "Я є"! Ви велика тепла родина з нашими улюбленими професійними спеціалістами! Це Центр повний любові, затишку, турботи про кожного! Професійний підхід від розкладу, підбору процедур і занять, до турботливого ставлення, щоб було зручночно не лише дітям, а й дорослим!

Ми вже сумуємо і чекаємо з нетерпінням наступної зустрічі!

 

Ця реабілітація для нашого синочка Назарчика як ковток повітря! Ми боялися, що буде плач і біль, втома... Але заняття завжди проходили на позитиві, з обговоренням важливих акцентів! 

Ми мали: ЛФК і масаж, лого-комплекс, корекційний педагог, голкорефлексотерапія, оксигенотерапія, сенсорна інтеграція, апаратний масаж. Цей комплекс був просто ідеальним для нашого синочка! І ми щиро дякуємо кожному спеціалісту за індивідуальний підхід!

І на завершення вже маємо результати: сильні м'язи, робимо акцент на самостійному сидінні, нові слова і чіткіше мовлення, зменшення спастики! Але впевнені, що це лише початок! І ще більше результатів попереду!

 

Бажаємо всім мирного неба! Молимося за Перемогу!

 

Anyone can help

Help is easier than you think. Create your own fundraising campaignand share with your friends.
Together we collect money faster!

Create a campaign