Новини червень 2024

Маємо сумні новини про Ігоря Титаренка. У хлопця почав падати цукор, він майже не виходить на вулицю, щоб не знепритомніти у таку спеку. А його рідні постійно на зв’язку з лікарем, переживають за здоров’я Ігоря.

Ігореві необхідні сенсори. Один пристрій працює 14 днів і автоматично вимірює рівень глюкози та надсилає результат на телефони мами та Ігоря, а у разі критичної ситуації подає сигнал. Це позбавляє хлопця болючого проколювання пальців. І найголовніше, від різких «стрибків» глюкози менше страждають життєво важливі органи.

На початку повномасштабного вторгнення для Ігоря щодня доводилося викликати «невідкладну допомогу», оскільки обстріли викликали сильний стрес, і він непритомнів. Нині під час повітряної тривоги родина ховається у коридорі.

Ігор онлайн закінчив восьмий клас і перейшов до дев’ятого. За рекомендацією лікаря він займається важкою атлетикою і бігає на біговій доріжці, щоби глюкоза критично не підвищувалася.

Його батько нещодавно переніс операцію на хребті, на роботу повернутися не може, а мама стоїть на обліку в центрі зайнятості. Друзі, давайте допоможемо Ігорю менше страждати від болю та зберігати здоров'я!

Anyone can help

Help is easier than you think. Create your own fundraising campaignand share with your friends.
Together we collect money faster!

Create a campaign