Діти з Харкова отримали необхідну канцелярію

Дорогі благодійники та усі небайдужі! Завдяки завершеному збору ми змогли закупити 100 наборів канцелярських та шкільних товарів для дітей з родин, що відносяться до соціально-вразливих категорій, які з різних причин не евакуювалися з Харкова. Оскільки усі заняття зараз проводяться в режимі онлайн, ми закупили усі необхідні приладдя які дозволять дітям повноцінно займатися вдома. Усі набори були видані 21 вересня 2022 року, а вартість одного склала приблизно 750 гривень.

Усі шкільні набори були розподілені наступним чином:

Початкова школа – 40 наборів (куди увійшли: набір кольорового картону, набір кольорового паперу, альбом для малювання, тека для зошитів, тоненькі зошити у косу, лінію та клітинку, кольорові крейди, олівці, фломастери, фарби, прості олівці, ручки, лінійка, ластики, стругачки, пензлики, ножиці, пенал).

Середня школа – 40 наборів (куди увійшли: зошити у лінію та клітинку на 24 та 48 аркушів, пенал, кольорові ручки, кольорові стікери-закладки, кольорові маркери для тексту, набір лінійок, прості олівці та ручки, ластики, стругачки).

Старша школа – 20 наборів (куди увійшли: зошити у лінію та клітинку на 48 та 96 аркушів, кольорові ручки, кольорові стікери-закладки, кольорові маркери для тексту, набір лінійок, прості олівці та ручки, ластики, стругачки).

Дякуємо усім небайдужим, хто долучився до збору та допоміг нам організувати для 100 дітей з Харкова повноцінне навчання вдома. Дякуємо за вашу доброту!

Anyone can help

Help is easier than you think. Create your own fundraising campaignand share with your friends.
Together we collect money faster!

Create a campaign