Новини вересень 2022

Чи можна радіти й веселитися, коли в країні йде війна? Думки з цього приводу розділяються.
Гаряче й обурено виступає одна зі сторін, яка вважає, що під час війни можна лише невтомно працювати для перемоги. А всі веселощі - потім.
Інші ж кажуть, що саме й для цього й б'ються наші воїни, щоб ми в тилу могли вести нормальне життя, пити каву, радіти співу птахів та вересневому сонечку.

Але гадаємо, ні в кого не має сумнівів щодо дітей: ось хто має не тільки зосереджено працювати, але й активно витрачати ендорфіни, як того вимагає юний вік.
Під час війни це іноді буває важко. Навіть якщо дитина не насиділася в бомбосховищі й не чула вибухів - її життя з лютого змінилося, бо іншими стали обличчя дорослих, іншими стали новини по телевізору, іншими стали ігри на дворі.
Щоб ендорфіни в діточок вироблялися суворо за розкладом, невтомно працює наша команда лікарняних клоунів.

Основне місце їхньої роботи - Обласна дитяча лікарня.
Але щотижня вони бувають в і в нашому Шелтері - і, як квіти під сонцем, на очах дітлахів і стареньких розквітають посмішки.
Подивіться самиі: такий виїзд - це ціле свято з активними іграми й розвагами, спогади про яке залишаться з дітьми надовго.

Команду Доктор Клоун, яка невтомно працює в нашому місті вже багато років, не злякала війна - навпаки, до клоунів приєднався справжній чарівник, фокусник Дмитро Мосін. 

Безперечно, функціонування команди було б неможливою без підтримки кожного з вас, адже постійні атрибути клоунів - повітряні кульки, мильні бульбашки та інші веселі дрібнички - це те, що допомагає дарувати сміх дітлахам та дорослим.

Ми дкуємо УББ та кожному, хто долучився до збору коштів для нших клоуняш!

Anyone can help

Help is easier than you think. Create your own fundraising campaignand share with your friends.
Together we collect money faster!

Create a campaign