preparing 11th graders before tests

Пік повітряних тривог припадає на 12 годину дня - це саме час занять у школі. У разі ввімкнення сигналу «Повітряна тривога»  (від початку війни їх було більше 40 000*) вчителі мають зупиняти проведення уроків незалежно від форми проведення занять та провести дітей у сховища.

Учням важко вчитися у таких умовах та ще й при поганому освітленні. Усне навчання можливе, якщо укриття має багато класів. Однак навіть якщо приміщення має доступ до інтернету та хороші умови для навчання, процес здобуття освіти не завжди буде ефективним у час тривог. 

Наш Фонд запровадив проєкт, який допомагає дітям з усіх областей подолати складнощі у навчанні. Діти отримали послуги висококваліфікованих репетиторів, які працювали з дітьми, ґрунтуючись на їхніх індивідуальних потребах та можливостях. Репетитори проводили та продовжують проводити  онлайн-заняття, щоб забезпечити доступність послуг у будь-якій точці країни, попри географічні обмеження та складнощі, пов'язані з війною.

Переваги репетиторських занять які проводились за підтримки нашого Фонду 

  • Гнучкий графік навчання. 
  • Попереднє тестування.
  • Індивідуальна програма для кожного учня.
  • Уроки по 60 хвили
  • Індивідуальні заняття та заняття у невеликих групах по 3-4 учні
  • Зручний графік

В період  з квітня по червень (включно) репетиторами було відпрацьовано більше 180 годин. 

Репетитори допомагали одинадцятикласникам в підготовці до НМТ, допомогли покращити оцінки і учням 10 класу - які с 01 вересня 2024 року почнуть свою підготовку до НМТ. 

Дякуємо ВАМ, шановні добродії за таку унікальну можливість для школярів! Дякуємо за Ваш вклад в розвиток нашого МАЙБУТНЬОГО!

 

Anyone can help

Help is easier than you think. Create your own fundraising campaignand share with your friends.
Together we collect money faster!

Create a campaign