Новини вересень 2023

«Яка гарна новина! – пише нам мама Аліни Логвиненко після повідомлення про те, що першу партію сенсорів для вимірювання глюкози в крові на 13 500 грн уже закуплено. - Дякую Вам! Нам це дуже дуже необхідно, тим паче зараз. Ми вчора здавали аналізи, і, на жаль, вони не втішні: високі цукри дали про себе знати... Крім нашої діабетичної дієти, лікар ще обмежив споживання деяких продуктів, призначив додаткові ліки і сказав негайно стабілізувати цукри. То ми дуже раді, що зможемо поставити сенсор і кожну хвилину будемо спостерігати і коригувати цукор. Безмежно вдячні вам за підтримку!»

Аліні за тиждень виповниться 14 років і 13 із них вона живе з діагнозом інсулінозалежний цукровий діабет.

Аліна нікопольчанка, і з початком повномасштабної війни різко погіршилося: стрес викликає підйом цукру до критичних цифр. Дівчинка намагається не показувати страх через вибухи, навіть заспокоює батьків, але глюкометр не обдуриш: на ньому 15-21 ммоль/л за норми до 8.

Родина вимушено переїхала з обстрілюваного Нікополя до села Миропіль Дніпровського району.

Але це літо видалося надзвичайно важким не тільки через війну. Спочатку тато Алінки потрапив у лікарню, за ним – бабуся. Родині дуже складно і фінансово, й морально.

Аліна говорить: «Це найгірше літо, яке могло б статися». Підлітки важко переживають війну, онлайн-навчання, брак спілкування з друзями – а тут же погіршення стану здоров’я її та найближчих людей.

Дуже просимо вас підтримати Аліну посильним внеском, щоб забезпечити сенсорами на рік! Цілодобовий ретельний контроль глюкози допоможе уникнути подальшого негативного впливу діабету на стан серця, нирок, суглобів, зору.

Anyone can help

Help is easier than you think. Create your own fundraising campaignand share with your friends.
Together we collect money faster!

Create a campaign