Новини вересень 2024

Артемчик Габдульзянов любить бувати на вулиці, але без зручного візочка це дуже важко. У нього вроджена вада розвитку хребта та параплегія, коли відмовляють ніжки.

Нещодавно у дворі Артема відремонтували дитячий майданчик. Там поставили велику пісочницю, хлопчик може гратися в піску досхочу. На майданчику Артемчик знайомиться з іншими дітками, і вони разом бавляться.

Ще хлопчик намагається тримати фломастер і малювати на дощечці, а за допомогою кінетичного піску та пластиліну він розвиває дрібну моторику.

Артемчику подарували залізну дорогу, потяги якої керуються пультом управління, йому подобається спостерігати, як вони їздять.

Також Артему подарували колісне крісло для пересування по квартирі, тепер він намагається самостійно їздити кімнатою.

А щоб хлопчик міг частіше гуляти на дитячому майданчику й бачити своїх друзів, йому потрібна міцніша, компактніша коляска, яка коштує 34 037 грн.

Крім того, невролог призначив Артему препарати, що покращують роботу нервової системи: Сомазіна, Нейрокідс, Неуробекс, Магне В6, двомісячний курс яких коштуватиме 5 683 грн. А ще Артемко потребує підгузків, а це 5 280 грн за 2 місяці.

Елла виховує двох дітей одна: батько не бере жодної участі. Живуть вони у орендованій квартирі. Вийти на роботу вона не може, оскільки Артемчик потребує цілодобового догляду. А ще з ними мешкає прабабуся діток. Давайте зберемо 45 000 грн, щоб забезпечити Артема коляскою, засобами гігієни та медикаментами!

Anyone can help

Help is easier than you think. Create your own fundraising campaignand share with your friends.
Together we collect money faster!

Create a campaign