Новини квітень 2024

Сьогодні - Всеукраїнський день психолога. День людей, покликання яких - зберегти наше психічне здоров'я, зцілити душевні рани й відновити наш спокій.

І в цей день ми розкажемо про ще одну дитину, яка дуже чекає на заняття з психологом!

В Олесі Олійник рідкісне генетичне порушення – синдром п'ятої хромосоми, який проявляється порушеннями розвитку опорно-рухового апарату, пороком серця, затримкою психомовного розвитку тощо.

Її мама Світлана розповідає про нові досягнення Лесі після того, як дівчинка в січні пройшла реабілітацію в нашому "Іоанновому центрі". Там з нею займалася й психологиня, яка вдало підбирала для малечі заняття та давала поради батькам, як допомогти розвиватися своїй донечці.

В Олесі навіть з'явилися нові слова: на, бери, ще!

"Якщо буде фінансова допомога для занять з психологом, - пише Світлана, - це для Лесі наче 5 кроків уперед до розуміння мови!"

10 занять коштують біля 4 500 грн. Друзі, давайте підтримаємо Олесю, щоб дівчинка подолала ті кроки, які наближають її до розуміння зверненого мовлення!

Зазвичай, подібна ситуація в багатьох родинах, в яких виховуються дітки з психіатричними та неврологічними порушеннями. У черзі на нашу послугу «Дитячий психолог» зараз 15 дітей.

Усім їм потрібна наша допомога!

Anyone can help

Help is easier than you think. Create your own fundraising campaignand share with your friends.
Together we collect money faster!

Create a campaign