Новини січень 2024

Продовжується збір для нашого проєкту психологічної підтримки дітей з інвалідністю!

За допомогою коштів, які зібралися на dobro.ua , ми сплатили двом дітям по 10 занять із психологом.

Один із них – дев’ятирічний Максим Кулик.

У Максима рідкісне порушення обміну речовин – фенілкетонурія. Постійно він має дотримуватися суворої дієти без м’ясних, рибних, молочних продуктів. Якщо це захворювання вчасно не діагностувати – воно може призвести до важкої розумової відсталості. На щастя, у Максима не той випадок: діагноз поставили рано, і мама ретельно дбає про лікування і дієту.

До психологів рідні звернулися з запитом щодо труднощів Максима у навчанні, проблем зі зв’язним мовленням, увагою.

У Нейро-Центр з Максимом працюють методами арт-терапії та нейропсихологічної корекції. Заняття спрямовані на розвиток емоційного інтелекту, сприяння вербалізації думок і відчуттів, які спричиняють тривожність. Дитині допомагають зрозуміти взаємозалежність думок, емоцій та тілесних відчуттів, вчитися самоконтролю, концентрації уваги тощо.

Мама пише: «Максу дуже подобається, він з задоволенням йде на заняття. Наш педагог його хвалить бо є успіхи. Я теж бачу результат, він став спокійніший».

Ми від усієї душі дякуємо кожному, хто переводить кошти на цей збір!

Наразі у нас у черзі як мінімум 4 запити про психологічну допомогу дітям з інвалідністю, їхнім братам і сестрам. Коштів на оплату цих запитів поки що нема, але ми віримо у вашу підтримку!

Anyone can help

Help is easier than you think. Create your own fundraising campaignand share with your friends.
Together we collect money faster!

Create a campaign