Новини травень 2024

Богданчику Карпенку надважливі заняття з психологом, на які він дуже чекає. Разом із ним на ці заняття очікують ще 15 дітей!

У Богдана ДЦП та сенсоневральна приглухуватість. Ще в нього психологічна травма, зумовлена війною.

Хлопчик з родиною живе в Дніпрі на Перемозі. Коли минулого року неподалік від них у житловий будинок влучила ракета, він дуже злякався. Нових страхів йому додали відключення світла Богданчик почав боятися темряви. Якщо на вулиці хмари затуляють сонце, він плаче, хоче, щоб мама увімкнула сонечко. А вдома йому спокійно лише тоді, коли усюди горить світло. Також хлопчик став лякатися грози, плаче та хоче сховатися.

Після відновлення блекаутів, страхи Богдана посилилися. Допомогти йому можуть заняття з психологом. Крім того, йому треба розвивати мовлення та когнітивні навички.
Хлопчик вже займався в центрі Світлани Вештало. Заняття з нею добре вплинули на психологічний і фізичний розвиток Богданчика. Її особливий підхід до діток спрямований на розвиток емоційного інтелекту. Саме емоції спонукають розвиток мовлення, що дуже важливо для дітей, які не розмовляють!

Друзі, давайте допоможемо Богданчику позбутися страхів і продовжити свій розвиток! 10 занять коштують біля 4 500 грн. Сім'ї, де виховуються діти з інвалідністю, зазвичай не мають ресурсу закривати всі потреби своїх діток, тому звертаються до нас з вами за підтримкою!

Anyone can help

Help is easier than you think. Create your own fundraising campaignand share with your friends.
Together we collect money faster!

Create a campaign