Новини серпень 2024

Друзі, будь ласка, підтримайте нашого Назарчика Височенка!

У хлопчика нещодавно помер тато. Його мамі стало удвічі важче: на ній одній відповідальність за двох дітей. Окрім ДЦП, у Назара проблеми з травленням і дефіцит ваги (у 12 років він важить лише 18 кг). Йому постійно потрібна суміш Ресурс Юніор, тримісячне вживання якої коштує 124 200 грн.

Хлопчик самостійно не сидить і не ходить. Звернене мовлення розуміє добре, впізнає рідних та близьких, але не говорить. Коли нічого не турбує, Назар усміхається і з задоволенням дивиться мультики.

У червні минулого року у Назарчика дуже погіршилася робота травної системи. Стан дитини стабілізували призначенням суміші Ресурс Юніор, оскільки звичайна їжа викликає непрохідність кишківника. А суміш легко засвоюється і містить збалансоване співвідношення всіх поживних речовин.

На руках Оксани не лише сини, а й мама, яка має онкологічне захворювання, а також тато, якому потрібна пересадка нирки. Тому вона звертається до нас із вами з проханням забезпечити Назара тримісячним запасом життєво необхідної суміші Ресурс Юніор.

Давайте підтримаємо цю сім'ю у складний для них період!

Anyone can help

Help is easier than you think. Create your own fundraising campaignand share with your friends.
Together we collect money faster!

Create a campaign