Новини липень 2023

Половина літніх канікул для Вані пройшла в інтенсивному режимі "очікування здійснення мрії", але Ваня не гаяв часу.

З 29 червня по 14 липня він проходив реабілітацію в Дніпровській обласній лікарні, де за допомогою комп'ютерних ігор вчився балансувати на одній нозі, тримаючи рівновагу. Він старанно працював із психологом та логопедом над постановкою твердого звуку «л». Проте, свистячі та шиплячі приголосні хлопчикові все ще важко вимовляти, оскільки він не чує їх правильного звучання.

Ваня дуже зрадів, коли дізнався, що вся необхідна сума для придбання слухових апаратів зібрана, і тепер кожного дня запитує: «коли в мене вже будуть нові апарати?».

Однак постачальник повідомив мамі, що модель слухових апаратів, на яку вони розраховували, більше не випускається. Отже, прийшлось підбирати іншу - Phonak Naida M90-SP, яка зможе задовольнити потреби Вані. Через це відбулись і зміни в рахунку, який тепер становить 124 000 грн.

Наступна реабілітація Івана запланована на кінець жовтня. Сподіваємося, що з новими слуховими апаратами вона буде ще продуктивнішою.

Дякуємо всім, хто підтримав хлопця і дав йому можливість здійснити довгоочікувану мрію: зробити звуки більш доступними, а сприйняття світу – різнобарвнішим!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію